Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
Σεπτέμβριος 07, 2010, 04:26:14
68893
μηνύματα σε
693
θέματα από
617
μέλη
Τελευταίο μέλος:
gastouni3
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Σύνδεση
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 - ΑΧΑΙΟΙ 3
|
Νέα & Απόψεις
|
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!
« προηγούμενο
επόμενο »
Σελίδες:
1
...
74
75
[
76
]
77
78
...
237
Εκτύπωση
Αποστολέας
Θέμα: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ! (Αναγνώστηκε 58981 φορές)
SIN 1891 ΠΓΕ
Συντονιστής Forum
Κοκκινόμαυρος Θεός
Καθήστε καλά ρε διαόλοι
Απ: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!
«
Απάντηση #1125 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 15:35:19 »
Στην ερώτησή μας, χθες, γιατί πήγε, απάντησε: «Γιατί μετά το παιχνίδι μας στην Αγία Παρασκευή κάποιοι μου έσπασαν τα νεύρα με τα ανώνυμα μηνύματα που μου έστελναν κάθε μέρα σχεδόν και με τα οποία με προκαλούσαν λέγοντάς μου έλα άμα θες να σε γ… Εγώ, λοιπόν, τους έκανα το χατίρι. Επειδή ξέρω ποιοι είναι, πήγα λοιπόν. Γιατί εγώ δεν κωλώνω πουθενά. Δεν είμαι κότα. Και αυτή τη νοοτροπία θέλω να περάσω και στην ομάδα και στην πόλη ολόκληρη. Ότι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε αρχοντική πόλη και δεν χαμπαριάζουμε τίποτα. Οποιος μας προκαλεί, θα του απαντάμε κατάμουτρα. Γι’ αυτό κιόλας φόρεσα και το μπουφάν της Παναχαϊκής, για να τους τη σπάσω πιο πολύ, για να τους πεθάνω»!
O Κούγιας είναι το χουλιγκανικό μου ίνδαλμα
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2010, 15:44:52 από SIN 1891 ΠΓΕ
»
Καταγράφηκε
seliswestham
Κοκκινόμαυρος Θεός
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ.... ΝΑ ΑΝΕΒΩ SUPER LIGA..??
«
Απάντηση #1126 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 16:59:00 »
ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ, Η' ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΠΛΟ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΗΤΑΝ 1.20 ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
ΔΛΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΩΤΗ, ΧΗΝΟΦΩΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
Καταγράφηκε
ΠΑΝΑΧΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
Ψηλαλωνίτης - 1982
Συντονιστής Forum
Κοκκινόμαυρος Θεός
«
Απάντηση #1127 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 18:03:49 »
SIN 1891 ΠΓΕ εγραψε :
O Κούγιας είναι το χουλιγκανικό μου ίνδαλμα
Δεν νομιζω.
Συχνα τον βλεπουμε να ξεπεφτει σε προεδρο
Καταγράφηκε
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ
Kefallonitis
Επισκέπτης
«
Απάντηση #1128 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 19:08:25 »
Παράθεση από: seliswestham στις Φεβρουάριος 08, 2010, 16:59:00
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ καί δεν είναι δυνατόν να ξεπέσουμε τόσο πολύ κάνοντας καί εμείς τα ίδια σκατά...
Όλοι εσείς πού κατηγορείτε τον Κούγια θα τον θεωρούσατε μάγκα εάν έκανε τα ίδια με τον Τσακογιάννη...;
Καταγράφηκε
pge_athens
Επισκέπτης
«
Απάντηση #1129 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 19:33:00 »
Παντως οτι και να λεμε θελει αντερα να πας μεσα στο μπραβογηπεδο....
με μπουφαν της
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΜΑΣ.....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ.....
Ηθελα να ηξερα ποιος απο τους μπραβους θα το τολμουσε αυτο στην ΠΑΤΡΑ?
Καταγράφηκε
seliswestham
Κοκκινόμαυρος Θεός
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ.... ΝΑ ΑΝΕΒΩ SUPER LIGA..??
«
Απάντηση #1130 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 21:19:54 »
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΕ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
Καταγράφηκε
ΠΑΝΑΧΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
andrew
Red Black Soldier
Παναχαϊκή στην superleaque
«
Απάντηση #1131 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 21:50:34 »
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ - ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΜΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ
ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑ ΕΥΦΥΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ
ΟΤΙ ΕΧΕΙ Α...Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ?ΚΑΝΕΙΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ..ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ!!!!ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΣ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΓΕ,ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ , ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΓΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΦΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ,....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....
ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝ ΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΣΤΙΛΑΚΙ...ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ!!!
Καταγράφηκε
glory-pge
Κοκκινόμαυρος Θεός
«
Απάντηση #1132 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 23:06:32 »
Έτσι το θέλουμε τον πρόεδρο της ΠΑΝΑΧΑΣ.
Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι.
Και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει και πλατσουρίζουμε στον απόπατο.
Ποιός ήταν άραγε αυτός που είπε πριν λίγες μέρες ότι αρχίζουμε και
μεταμορφωνόμαστε κατ' εικόνα και ομοίωση σε
μικρούς ΚΟΥΓΙΕΣ.
Ποιός ήταν.....?
Καταγράφηκε
Το παρελθόν μας οδηγεί, το μέλλον μας ανήκει.
neokosmitis
Κοκκινόμαυρος Βασιλιάς
Πάππου προς πάππου Πανάχα!!!
«
Απάντηση #1133 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 23:23:47 »
Να λεμε και του στραβου το δικιο,ο Κουγιας πριν απο αγωνα ποτε δεν προκαλει!!!
Οπως ....κοκαλης......πατερας..κλπ
Καταγράφηκε
psaromialos-3
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
«
Απάντηση #1134 στις:
Φεβρουάριος 08, 2010, 23:57:47 »
Κουγιας και λουκοπουλος ειναι το ιδιο νομισμα, αν μας ανεβασει στην Α μετα τί; ομαδα ασανσερ παλι; θα τον δουμε και του χρονου στην Β (πρωτα με το καλο) ποσο μαγκας θα ειναι με ολους τους απατεωνες
που εχουν μαζευτει εκει, οσο για την Α; εκει ειναι που δεν τον περνει να τα κανει αυτα...
Καταγράφηκε
neokosmitis
Κοκκινόμαυρος Βασιλιάς
«
Απάντηση #1135 στις:
Φεβρουάριος 09, 2010, 09:40:39 »
Παράθεση από: psaromialos-3 στις Φεβρουάριος 08, 2010, 23:57:47
Κουγιας και λουκοπουλος ειναι το ιδιο νομισμα, αν μας ανεβασει στην Α μετα τί; ομαδα ασανσερ παλι; θα τον δουμε και του χρονου στην Β (πρωτα με το καλο) ποσο μαγκας θα ειναι με ολους τους απατεωνες
που εχουν μαζευτει εκει, οσο για την Α; εκει ειναι που δεν τον περνει να τα κανει αυτα...
Δηλαδη τι θελεις να πεις φιλε μου,καλυτερα να μην ανεβουμε γιατι υπαρχει περιπτωση να γινουμε παλι ανσασερ
Και οσο για την Α που λες, περνανε και παρα περνανε αυτα
Η μονη διαφορα στην Γ κλπ ειναι γελοιοι της αλανας και στην Α γελοιοι του σαλονιου
Και επειδη ο προεδρος μας δεν θελει να γινει ενα με αυτα τα σκατα, καθεται παντα διπλα με τους απλους φιλαθλους μας,για να αφουγκραζεται και τα παραπονα μας
Καταγράφηκε
Βασίλης Σ.
Κοκκινόμαυρος Θεός
«
Απάντηση #1136 στις:
Φεβρουάριος 09, 2010, 10:30:05 »
O neokosmitis έγραψε:
Και επειδη ο προεδρος μας δεν θελει να γινει ενα με αυτα τα σκατα, καθεται παντα διπλα με τους απλους φιλαθλους μας,για να αφουγκραζεται και τα παραπονα μας
Όταν βέβαια τα παράπονα γίνονται έντονα, επιβάλλεται πρόστιμο 25€.
Καταγράφηκε
Cogito, ergo sum...Παναχαϊκή = Σκέφτομαι, άρα είμαι...Παναχαϊκή
thodoris
Red Black Soldier
«
Απάντηση #1137 στις:
Φεβρουάριος 09, 2010, 11:38:00 »
ε αφου αυτός δεν το πληρώνει αφου κάθεται στην σκεπαστή
Καταγράφηκε
neokosmitis
Κοκκινόμαυρος Βασιλιάς
«
Απάντηση #1138 στις:
Φεβρουάριος 09, 2010, 13:55:13 »
Παντως εγω προσωπικα φιλοι μου ξερω 3 ατομα που πηγαινουν στη θυρα 2 εδω και πολλα χρονια που μπαινουν δωρεαν,και το μονο που κανουν ειναι να βριζουν την ομαδα
Αρα δεν τους στοιχιζε τιποτα το βρισιμο
Και εκτος εδρας φιλοι μου καθεται διπλα μας ο προεδρος!
Καταγράφηκε
psaromialos-3
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
«
Απάντηση #1139 στις:
Φεβρουάριος 09, 2010, 16:11:41 »
Πολυ ευκολα βγαζεις συμπερασματα φιλε neokosmiti, δεν ανεφερα πουθενα να μην ανεβει η ομαδα, αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να κοιταμε πιο περα απο αυτο που φαινεται με την πρωτη ματια.
Ειναι επιθυμια για ολους τους οπαδους της παναχαικης να ανεβουμε ξανα στην Α, οταν φτασει αυτην η μερα ολα καλα, το μετα το εχει σκεφτει κανενας; ειναι ο Κουγιας αυτος που θα μας κανει την χαρη να τα βαλει με Κοκαλη και με τους μεγαλομετοχους του βαζελου; εδω βεβαια μπενει και το ζητημα το τι προσδοκιες εχει ο καθε οπαδος της παναχαικης για την ομαδα, δηλαδη τους στοχους που εχει για την Α εθνικη.
Η ερωτηση μου ειναι ποιος ειναι ο στοχος μας; να δωσουμε μαχη για την παραμονη μας στην Α, να κανουμε μια αξιοπρεπης πορεια η να χτυπαμε της ομαδες του ποκ να ανατρεψουμε τα σημερινα δεδομενα και να διεκδικουμε την εισοδο μας στην ευρωπη; Η μοιρολατρια ειναι κατι που κυριαρχει σημερα στον οπαδο της παναχαικης. Τεσπα, ειπες neokosmiti ο προεδρος μας δεν θελει να γινει ενα με αυτα τα σκατα...και εγω σου λεω πως ειναι ενα με τα σκατα σαν τον Μπεο και τους αλλους αυτης της παρεας...
Καταγράφηκε
Σελίδες:
1
...
74
75
[
76
]
77
78
...